A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Пізнаємо рідний край

Дата: 21.08.2020 08:23
Кількість переглядів: 665

Фото без опису

На території нашої громади були проведені екскурсії для учнів 5-10 класів навчальних закладів громади з урахуванням карантинного режиму.

Мета екскурсій – ознайомити з історичними пам’ятками рідного краю, історією сіл Великоплоске, Слов’яносербка, Тростянець, Новосавицьке, Орел, Антоноковач, Привілля, Олег та  культурою народу, що заселяли  територію громади раніше. 

Учні поринули в історичні події часів дореволюційного періоду, Другої світової війни, післявоєнних часів і сучасного часу. Про історичні події з захопленням і артистичним талантом розповідали екскурсоводи( вчителя історії ) Скавронік В. М. (село Новосавицьке), Воронцова А.І.( села  Тростянець, Орел, Привілля), Коржак Т.О., Шульгін О.Г.(село Великоплоске), Шпак І.М.(села Слов’яносербка, Олег, Антоноковач).

Діти із задоволенням приймали участь в заходах, які були заплановані під час екскурсій. « Ми побачили такі мальовничі місця, познайомились з такими цікавими історичними фактами і видатними діячами нашого  рідного краю!» читали у відгуках наших юних мандрівників.

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму висловлює подяку за допомогу в  організації екскурсій керівникам закладів освіти Воронцовій Т.В., Будковській В.А., Стукаловой Л.Б., Воронцовій А.І., Чебану Т.Ф. і техничному персоналу шкіл. Також  подякувати депутатському корпусу Великоплосківської сільсьої ради на чолі з Батурінми І.М. і секретарем Шлюшкіним С.Л. за прийняття рішення про фінансування пункту 6.6 програми розвитку освіти «Проведення навчальних екскурсій для учнів громади».

 

Той, хто не любить своєї країни, нічого любити не може.   Д. Байрон



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень