A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні безробітні, роботодавці, клієнти!

Дата: 10.08.2020 09:51
Кількість переглядів: 463

   На виконання наказу Одеського обласного центру зайнятості від 07.08.2020 № 1736 "Про організацію роботи філій Одеського обласного центру зайнятості та базових центрів зайнятості в умовах карантину" Великомихайлівська районна філія Одеського обласного центру зайнятості відновлює прийом клієнтів безпосередньо у приміщенні з обов'язковим дотриманням працівниками та відвідувачами всіх санітарних норм, визначених чинним законодавством.

   Обов'язковим до виконання у випадку відвідування приміщення центру зайнятості є:

   - проходження температурного скрінінгу на вході. Вхід особам з температурою понад 37 градусів забороняється;

   - оброблення долоней рук дезінфікуючим антисептиком (якщо вам не подобається запах нашого антисептика, будь ласка, користуйтеся своїм);

      - користування захисними масками у приміщенні;

      - дотримання дистанції між кожною особою понад 1,5 метри згідно розмітці на підлозі;

      - пришвидшене обслуговування без черг та строго до зазначеного у талоні часу відвідування фахівця;

      - встановлених норм перебування осіб одночасно в приміщенні.

   На час карантину ми дотримуємося в організації прийому клієнтів постанови Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 № 16 "Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при здійсненні дозволених видів діяльності, які передбачають приймання відвідувачів в офісних приміщеннях на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)".

   Особам з ознаками респіраторних захворювань, температурою понад 37 градусів, недомаганням наполегливо рекомендуємо звертатися до сімейного лікаря та тільки після одужання з довідкою лікувального закладу про поважну причину невідвідування прийти до центру зайнятості! Бережіть своє здоров'я та оточуючих вас людей!

   Для безробітних, які знаходяться на обліку, з 10 серпня 2020 відміняється дистанційне (за телефоном) підтвердження своєї незайнятості та пошук роботи. Для вас поновлюється обов'язкове безпосереднє відвідування вашого кар'єрного радника в центрі зайнятості. Чекайте на телефонні запрошення від них! Нагадуємо на необхідності мати при собі всі реєстраційні документи, за якими ви надавали відомості про себе для проходження процедури звіряння даних та верифікації.

    Додаткову інформацію можна отримати за телефоном(04859)21656.

    Ми чекаємо на вас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень