A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Привітання З Днем Молоді ...

Дата: 26.06.2020 16:56
Кількість переглядів: 2242

 

Фото без опису

Шановні мешканці  Громади!

Прийміть щирі вітання з Днем Конституції - одним із визначальних державних свят суверенної України

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни.

Давайте сподіватися на краще майбутнє та разом створювати нову могутню державу!

В цьому році День Конституції України співпав з одним з найяскравіших та динамічних свят - Днем молоді, який відзначається щорічно в останню неділю червня.

Вітаючи нашу молодь, хочеться щиро побажати їй насолоджуватись усім найкращим, що є в житті, не боятися перешкод, а мужньо долати їх. Завжди бути веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ.

 

 Літо, спека, період канікул та відпусток- хочеться відпочити. Не просто погуляти, а отримати бадьорий заряд позитивних емоцій.

Повірте, всім хочеться як можна скоріше зняти всі обмеження на проведення масових заходів- як культурних так і спортивних. Не можна допустити, щоб один невірний крок перекреслив  результати декількох місяців боротьби з коронавірусною інфекцією. На щастя, Бог береже!

У зв’язку з погіршенням ситуації в Україні масові заходи до свят «Дня Молоді» та «Дня Конституції» під забороною через умов розповсюдження коронавірусної інфекції.

В черговий раз закликаємо дотримуватися рекомендацій МОЗ по профілактиці поширенню хвороби : використання масок, антисептичних засобів та притриму-ватися соціальних дистанцій.

 Ми переконані, що це дозволить стримати інфікуванню COVID-19.

Щиро зичимо всім міцного здоров’я, бадьорості духу, світлого настрою, благополуччя та мирного неба! Нехай ці свята додадуть всім наснаги для плідної праці та увінчаються значними здобутками в ім’я процвітання нашої Громади.  

День молоді це одне з найдинамічніших свят - ну, а як же інакше - адже їм, молодим - скрізь дорога! Відкритий весь світ як на долоні, і будь-яка справа по плечу! Все таке яскраве і сама любов править балом! Вітаємо з Днем молоді вас всіх! Бажаємо залишатися молодими протягом усього свого шляху, адже молодість не залежить від віку – вона живе в душі, тієї, що не перестає літати і будувати плани і виконувати задумане, всупереч усім труднощам! Будьте щасливі!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень