A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Одеський обласний центр зайнятості інформує

Дата: 25.02.2020 21:36
Кількість переглядів: 498

     В рамках реалізації державного проекту щодо фінансової підтримки суб’єктів мікропідприємництва та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%» на виконанн Указу Президента України від 08.11.2019 року № 837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави» прийнято постанову Кабінету Міністрів від 24.01.2020 № 28 «Про затвердження Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам мікропідприємництва та малого підприємництва(далі Програма).

     Дія Програми поширюється на осіб, які вже здійснюють підприємницьку діяльність, та спрямована на розширення діяльності мікро- та малого бізнесу, сприяння їхньому виходу з «тіньового» сектору економіки, створенню нових робочих місць, імпортозаміщенню та поверненню трудових мігрантів.

     З більш детальною інформацією про Програму, умови участі та реєстрації зацікавлені особи можуть звертатися за посиланням http://5-7-9,gov.ua/.

 

     В рамках реалізації Програми  передбачено проведення регіональних навчальних та консультаційних семінарів для підприємців за участю Офісу розвитку малого та середнього підприємництва при Мінекономіки,державної служби зайнятості, Фонду розвитку підприємництва та представників банків-учасників Програми.

     Можливість  прийняти участь безпосередньо у навчальних та консультаційних семінарах для підприємців( для участі у зазначених заходах необхідно зареєструватися за посиланням  http://bit.ly/579Odesa2702 , участь в заходах безкоштовна.

 

Ссылка на ивент с программой и описанием у нас на портале:

http://sme.gov.ua/events/biznes-intensyv-seminar-dlya-pidpryyemtsiv-5/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень