Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

У Новосавицькій бібліотеці-філії день минув під знаком популяризації основ безпеки життя серед читачів.

У Новосавицькій бібліотеці-філії день минув під знаком популяризації основ безпеки життя серед читачів. Про правила мінної безпеки, про те як  поводитись під час повітряної тривоги та у разі виникнення пожежі розповіла бібліотекарка Скавронік Л.В.. Сподіваємося, що бесіда була корисною для дітей і вони зможуть уникнути небезпечних ситуацій.

08:22 19.07.2023

День пам'яті загиблих 

В  День Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні в Новосавицькому старостинському окрузі відбулося покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам.

16:52 22.06.2023

Працівниками  Новосавицького будинку культури та бібліотеки - філії було проведено конкурсно- розважальну програму "Краса яка окрилює"

Ніхто не стане сперечатися, що займатися спортом корисно, особливо для здоров'я. Що завдяки його впливу діти ростуть більш міцними і витривалими, застуди бувають рідше, а імунітет стійкішим. Працівниками  Новосавицького будинку культури та бібліотеки - філії було проведено конкурсно- розважальну програму "Краса яка окрилює". Діти з задоволенням грали в рухливі ігри, розгадували загадки, читали улюблені казки.

16:01 19.06.2023

Літні читання

З метою підвищення читацької активності у Новосавицькій бібліотеці-філії відбулися літні читання. Коли, як не влітку, поринути у світ книжок і читання– ні тобі уроків, ні домашніх завдань. Діти весело провели час у знайомстві з мешканцями Книжкового Королівства — книгами і журналами.

15:23 16.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень