Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нагороджено соціальних працівників Великоплосківської сільської ради.

Нагороджено соціальних працівників Великоплосківської сільської ради.

Соціальні працівники допомагають самим беззахисним членам суспільства, які особливо потребують турботи: інвалідам, сиротам, пенсіонерам, ветеранам. Здійснюється всебічна та комплексна  підтримка дітей, попередження насильства в сім'ї, забезпечення конституційних прав та законних інтересів дітей. Під час війни ці категорії людей стали ще більш вразливими. Також у воєнний час соціальні працівники допомагають переселенцям. Співпрацюють з благодійними фондами для підтримки вразливих верств населення.  Професіоналами цієї «нелегкої» праці являються працівники Великоплосківської сільської ради: начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення Звягінцева Ірина Леонідівна, головний спеціаліст служби у справах дітей Бодю Костянтин Прокопійович.

09:49 08.11.2022

Відвідування сімей які опинились у складних життєвих обставинах

Відвідування сімей які опинились у складних життєвих обставинах

Члени комісії із захисту прав дітей на чолі з сільським головою відвідали сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку, з метою надання консультацій та надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів сформованих Великоплосківським Гуманітарним штабом спільно з Одеським Гуманітарним штабом.

16:33 04.11.2022

Інформація про проходження медико-соціальної експертної комісії

Інформація про проходження медико-соціальної експертної комісії

Міністерство охорони здоров'я України за підтримки Проекту USAID "Підтримка реформи охорони здоров'я" надав інформаційні матеріали, спрямовані на інформування населення щодо проходження медико-соціальної експертної комісії(МСЕК) для встановлення інвалідності в умовах воєнного стану.

16:13 28.10.2022

Перевірка опалення

Перевірка опалення

Сільський голова Батурін І. М. перевірив стан опалення у Центрі первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради

15:28 25.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень