Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні земляки! Живим коридором шани зустрічаємо героя - Сергія Грицука!

Шановні земляки! Живим коридором шани зустрічаємо героя - Сергія Грицука!

ЗУСТРІЧАЄМО ЖИВИМ КОРИДОРОМ 13.10.2023 року (П'ЯТНИЦЯ) об 11:00 год. ГРИЦУКА СЕРГІЯ МИХАЙЛОВИЧА, аби віддати шану загиблому захиснику України! В селі Тростянець колону формує Тростянецький старостинський округ. Вистраювання колони протяжністю від початку села (біля хреста) та по вул. Центральна до кінця села Тростянець (у бік села Кістельниця). В селі Кістельниця колону формує Новосавицький, Слов'яносербський старостинські округи та с. Великоплоске. Вистраювання колони протяжністю від батьківського будинку військовослужбовця до початку с. Кістельниця. Автобуси для мешканців громади відправляються: - с. Слов'яносербка від школи о 10:00 год; - с. Великоплоске від Будинку культури о 10:15 год.; - с. Новосавицьке від школи о 10:00 год. Просимо усіх, по можливості бути присутніми, взяти з собою прапори та квіти. (Квіти викладаємо по центру дороги). ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ВОНИ ЖИВУТЬ ВІЧНО…

16:25 12.10.2023

Осінній ярмарок в Новосавицькій гімназії

Осінній ярмарок в Новосавицькій гімназії

20 жовтня 2023 року в приміщенні Новосавицької гімназії відбудеться ярмарок на підтримку ЗСУ. Запрошуємо всіх прийняти участь: жителів, гостей села і всіх небайдужих просимо долучитися до ярмарку.

09:10 09.10.2023

Державна служба України з питань праці інформує: Гідна праця – справедливе суспільство!

Державна служба України з питань праці інформує: Гідна праця – справедливе суспільство!

Державна служба України з питань праці інформує, що починаючи з 2008 року щорічно 7 жовтня за ініціативою Міжнародної конфедерації профспілок відзначається Всесвітній день дій за гідну працю. Гідна праця забезпечує справедливий заробіток, безпеку на робочому місці та соціальний захист працівників та членів їхніх сімей, сприяє особистому зростанню працюючих та їхній соціальній інтеграції, дає людям свободу висловлювати свої погляди, об’єднуватися для того, щоб впливати на рішення, що стосуються їхнього життя, гарантує рівне ставлення та рівні можливості для всіх і кожного.

10:40 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень