Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День відкритих дверей «Бібліотек@: все тут, всі тут!»

Дата: 30.09.2024 09:20
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Наприкінці вересня осінь дарує нам золото листопаду, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек, яке відзначається в Україні 30 вересня.

На його передодні, 27 вересня у Слов'яносербській бібліотеці було проведено День відкритих дверей під  гаслом «Бібліотек@: все тут, всі тут!»
Програма дня, як завжди, була насиченою і цікавою, адже працівники бібліотеки та будинку культури запропонували своїм користувачам різноманітні за форматом і змістом заходи.  А розпочалося свято з екскурсії до бібліотеки та етнографічного музею самих маленьких жителів нашого села - дитячого садка зі своїми вихователями. Дітки з цікавістю знайомились з бібліотекою, адже деякі тут були вперше.

Протягом дня до бібліотеки завітало багато діток - користувачів. Учні початкових класів зі своїми вчителями взяли участь в акції ''Привітай свою бібліотеку ''.  Дітки декламували вірші про книгу вітали бібліотекаря, та свою бібліотеку.

Учні 6 класу взяли участь в годині читацького самоврядування ''Я бібліотекар''. Діти із захватом підтримали ініціативу та з радістю пробували себе в ролі бібліотекаря: записували нових  користувачів.

На завершення свята відбулася бібліозустріч  ''Бібліотека - центр відпочинку з книгою'' в якій взяли участь працівники старостату та людей поважного віку нашого села.
Щирі, теплі вітання з нагоди свята лунали цілий день від давніх друзів бібліотеки та додавали святкового настрою.
Ми завжди чекаємо своїх читачів, двері бібліотеки та будинку культури завжди гостинно відчинені для всіх жителів нашого села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень