Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

202-річниця рідного села Великоплоске.

Дата: 28.09.2024 11:59
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Кожне село має свою давню історію. В кожному селі свої  традиції та звичаї, які  передаються з покоління в покоління.  

27.09 та 28.09 на території Великоплосківського СБК було організовано 5 локацій присвячених 202 річниці с. Великоплоске:

Локація перша – «Пам’ять» вона висвітлює теперішні тяжкі часи нашого життя. Часи війни та втрати, втрати рідних та знайомих….Фото без описуДруга локація – «Дерево життя» вона висвітлює наших героїв, хлопців та дівчат які ціною своїх життів зберігають нашу рідну державу Україну та життя мільйони її жителів.Фото без опису

  • Третя локація – «Герої рідної землі» та «Родина – душі берегиня» вони висвітлюють історію розвитку сільського господарства та згуртованості наших предків. Фото без описуФото без описуЧетверта локація – «Яскраві місця рідного краю» та «Мій рідний край»фотовиставка та виставка малюнків  які були зібрані всіма жителями Великоплоского, щоб зберегти яскраві миттєвості на території села.Фото без описуФото без описуФото без описуП’ята локація - фотозони «Українська садиба», «Тепла осінь». Фото без описуФото без описуСвяткування Дня села – це гарна традиція, своєрідний підсумок зробленого за певний проміжок часу.      Наше село має дуже багату та велику історію. На жаль, перших засновників села вже немає в живих. Але є нащадки, які зберігають фотознімки.    День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, проживає, працює, хто приїхав сюди колись, щоб залишитися тут назавжди. Низький уклін вам за самовіддану працю, любов до рідного села, за внесок у розвиток і добробут округу. Хай щастя, любов і достаток живуть у кожному домі та в кожній родині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень