Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 23.09.2024 10:33
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

23 вересня 2024 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору проінформував про налаштування техніки та робот виконаних в закладах освіти Великоплосківської громади.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою надав інформацію про виконання робіт з обрізки дерев вздовж вулиць та узбіч на території громади.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та відділу бухгалтерського обліку та звітності. Начальник фінансового відділу Олена Петрейко доповіла про виконання бюджету, зокрема, про стан дохідної частини та ефективність використання фінансових ресурсів. Виконувач обов’язків начальника відділу бухгалтерського обліку – Ірина Іванівна проінформувала про роботу з Казначейством.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей зазначила, що на минулому тижні 17 вересня було проведено захід до Дня усиновлення, проведено роботу з сім'ями СЖО в селі Новосавицьке, с. Слов'яносербка та с. Троснянець.

Начальник КУ «Центр соціальних послуг Великоплосківської сільської ради» Людмила Ємельянова надала інформацію про відвідування сімей, які знаходяться у складних життевих обставинах (СЖО) та одинокіх осіб що отримують послугу «Догляд вдома» на території нашої громади.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань надала інформацію стосовно введенню військового обліку осіб підприємців, а також доповіла про надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації та проведену роботу зі старостами округів.

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна зазначила, що на цьому тижні буде проведення торгів на земельні частки.

Ольга Відзовська – начальник КП «Сількомунгосп» надала інформацію про обсяги виконаних робіт, спрямованих на забезпечення стабільного та безперебійного водопостачання для мешканців.

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Директор КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради» Лариса Чернігівська та завідувач будинку культури Олексій Мирза проінформували про проведення інформаційних годин та заходів до Дня миру, Дня безбар'єрності, а також надали інформацію про підготовку проведення благодійного концерту та інших заходів на цей тиждень.

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму – Ірина Павлівна проінформувала про стан відвідуваності учнями навчальних закладів Великоплосківської громади.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень