Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Підтримка бізнесу

Дата: 19.09.2024 15:33
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

З метою подальшого розвитку підприємницької та інвестиційної діяльності в регіоні, забезпечення підтримки малих та середніх підприємств діє Програма розвитку конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва в Одеській області на 2021-2024 роки (у редакції розпорядження голови обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації 29 липня 2024 року № 707/А-2024).

Обласною державною (військовою) адміністрацією оголошено конкурс серед суб’єктів малого та середнього бізнесу на отримання часткової компенсації відсотків за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проєктів.

Приймання заявок на участь у конкурсі з відповідними документами розпочинається з 17 вересня 2024 року. Термін приймання заявок на участь у конкурсі серед суб’єктів малого та середнього бізнесу на отримання часткової компенсації відсотків за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проектів діє включно до 07 жовтня 2024 року.

Ознайомитися з Умовами та Порядком проведення конкурсу, а також завантажити форму заявки можна на офіційних веб-ресурсах обласної державної (військової) адміністрації та Департаменту економічної політики та стратегічного планування обласної державної адміністрації, доступних за посиланням: https://oda.od.gov.ua/biznesu/pidtrymka-biznesu/ - у розділі «Пільгове кредитування малого та середнього бізнесу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень