Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Запрошуємо долучитися до міжнародної акції, присвяченій Всесвітньому дню прибирання

Дата: 17.09.2024 15:22
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

Пропонуємо долучитися до  міжнародної події у традиційному та цифровому форматах і зареєструвати свою участь.

Метою акції є формування культури чистоти, соціальної відповідальності та об’єднання громади навколо важливих екологічних питань.

З 2024 року Всесвітній день прибирання офіційно визнаний Днем ООН та щорічно відзначатиметься 20 вересня. Ця подія включена до календаря міжнародних днів і тижнів, що підкреслює її значущість на глобальному рівні. У 2023 році Всесвітній день прибирання став найбільшою мирною мобілізацією у світі, здобувши перемогу в рейтингу UN SDG Awards. Захід об’єднав мільйони людей, які прагнуть побудови мирного, сталого майбутнього та боротьби з проблемою твердих відходів.

Участь кожного допоможе Україні продовжувати демонструвати високий рівень екологічної відповідальності та покращити благоустрій населених пунктів. Спільні дії також позитивно вплинуть на міжнародний рейтинг екологічної свідомості нашої країни серед 211 країн-учасниць.

Просимо вас:

  • надати інформаційну підтримку Всесвітньому дню прибирання, поширивши інформацію, що додається;
  • долучитися до заходів у період до 21 вересня 2024 року (толоки, цифрове прибирання, благоустрій територій та інші ініціативи, які підтримають громади в забезпеченні чистоти та сталого розвитку, залучаючи всіх активних громадян);
  • зареєструвати результати участі до 25 вересня 2024 року за посиланням:

https://letsdoitukraine.org/2024/09/ldu-wcd-registration-2024/.

Закликаємо вас до активної участі у Всесвітньому дні прибирання, щоб разом зробити нашу країну чистішою та відповідальнішою за майбутнє нашої планети.

 

Контактні особи для додаткової інформації: Анастасія Кошуба, координатор прес-центру: +380664445143, press@letsdoitukraine.org; обласні координатори (волонтери) https://letsdoitukraine.org/contacts/all-contacts

Організатор Всесвітнього дня прибирання - Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» є частиною глобального руху «Let’s Do It World», який об’єднує понад 91 мільйон активістів із 211 країн світу.

Дякуємо за вашу підтримку та активну участь у створенні чистого та безпечного середовища для майбутніх поколінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень