Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Моя Україна - єдина та вільна!

Дата: 23.08.2024 10:30
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

З нагоди свята Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора в Слов'яносербському будинку культури та бібліотеці відбулися тематичні заходи: відеопривітання ''Моя квітуча Україна '', книжкова виставка ''Любіть всім серцем Україну'', виховна година ''Державні символи України '', історична година ''Моя Україна - єдина та вільна'', флешмоб ''Прапор держави - це гордість та сила''.
День Незалежності України – це одне з найважливіших свят для українців. Це свято особливе, як унікальні ті події, що відбувалися у 1991 році. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 33 роки. Напевно, зараз у кожного з нас одна спільна їїмрія - мир на нашій рідній землі.   

Фото без описуФото без опису

Також 23 серпня відзначаємо День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців, незмінний символ патріотизму. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий - часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень