Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 22.07.2024 10:22
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

22 липня 2024 року  під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору доповів, що на минулому тижні була проведена робота з налаштування комп’ютерної техніки, мережі та відеоспостереження в с. Слов’яносербка.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою доповів, які роботи були виконані протягом минулого тижня на території громади та визначені плани робот на цей тиждень.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та відділу бухгалтерського обліку та звітності. Начальник фінансового відділу Олена Петрейко доповіла про виконання бюджету. Виконувач обов’язків начальника відділу бухгалтерського обліку – Ірина Іванівна проінформувала про роботу з Казначейством.

Проаналізовані ключові проблеми та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», які вимагають уваги та вдосконалення. Катерина Труханова доповіла про проведення фахівцями перев’язок, аналізів та медичного огляду мешканців, які звертались до амбулаторії. 

Світлана Кравцова – начальник Служби у справах дітей доповіла, що на минулому тижні були проведені профілактичні рейди до сімей у Слов’яносербський старостинський округ (2 сім'ї), село Великоплоске (2 сім'ї), Тростянецький округ ( 4 сім'ї), Новосавицький округ (2 сім'ї) де були проведені бесіди з батьками дітей, надані відповідні рекомендації та зроблені акти обстеження умов проживання.

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева проінформувала про надання соціальних послуг мешканцям громади, надання пільг для внутрішньо-переміщених осіб (ВПО) та учасників бойових дій.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань надала інформацію про проведення в програмі РТГ актуалізації даних військовозобов’язаних.

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму – Ірина Павлівна сумісно з завідувачем будинку культури Олексієм Мирзою доповіли про проведені інформаційні години та зазначили, що на цьому тижні планується провести інформаційно-розважальну годину до Дня торту та підготовка онлайн-привітання до Дня медика. Директор КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради» Лариса Чернігівська проінформувала про проведення ремонтних робіт за тиждень.

Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Володимир Ярочкін зазначив, що продовжується підготовка до нового навчального року та надав інформацію, які ремонтні роботи проводяться у закладах освіти Великоплосківської сільської ради.

Ольга Відзовська – начальник КП «Сількомунгосп» надала інформацію про обсяги виконаних робіт, спрямованих на забезпечення стабільного та безперебійного водопостачання для мешканців.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень