Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 11.07.2024 10:26
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Відповідно до Регламенту роботи  виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, розпорядження сільського голови та плану роботи 11 липня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Івана Батуріна.

На засіданні члени виконавчого комітету розглянули низку питань порядку денного та по кожному прийняли відповідне рішення.

Було заслухано доповідь начальника відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення Ірини Звягінцевої, прийняті рішення про зняття з обліку громадянки щодо надання соціальної послуги «Догляд вдома», про взяття на облік сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, про зняття з обліку недієздатної особи-підопічного Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернату, про взяття на облік недієздатних підопічних Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернату.

За поданням Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради було розглянуто питання про надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна, яке належить неповнолітній дитині. В результаті розгляду даного  питання виконавчим комітетом прийнято рішення надати дозвіл.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань проінформувала про заяви, які надійшли від  громадян з питань уточнення адреси та зміни поштової адреси житлового будинку за адресами: с. Великоплоске, вул. Перемоги, с. Слов’яновсербка, вул. Миру. За розглядом питань виконавчий комітет ухвалив рішення про уточнення адреси об’єктів нерухомого майна та затвердив відповідні зміни в поштових адресах житлових будинків за вказаними адресами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень