Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Команда Української компанії Грузар у березні 2024 року започаткувала соціальний проект, спрямований на допомогу сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

Дата: 10.07.2024 08:32
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Підприємство пропонує безкоштовний переїзд чи перевезення речей учасникам бойових дій та внутрішньо переміщеним особам. Для оформлення заяви достатньо надати підтвердження статусу УБД або ВПО та заповнити онлайн-анкету.

Упродовж двох місяців транспортна компанія зобов’язується надати послуги безкоштовного  переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей. У 2022-2023 році у м. Києві та Київській області допомогою цієї громадської ініціативи вже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей).

Для подання заявки необхідно заповнити онлайн-анкету. Транспортна компанія Грузар просить звернути увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, допомога в першу чергу буде надаватися найбільш уразливішим сім’ям.

Якщо потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +380 93 990 18 91.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень