Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Історія сільськогосподарської галузі Тов. імені Войкова!

Дата: 05.07.2024 17:50
Кількість переглядів: 444

Сільськогосподарська галузь є основною на теренах  Великоплосківської громади,  вона забезпечує надходження до місцевого бюджету, надає робочі місця жителям, несе соціальну відповідальність на територіях, де сільгоспвиробники здійснюють свою діяльність, працюють згідно соціальних угод, розвивають населені пункти.

Фото без опису

На території Тростянецького старостинського округу, процвітає та продовжує свою роботу сільськогосподарське підприємство ТОВ ім. Войкова, яке вже понад 20 років очолює справжній майстер свого діла, досвідчений керівник – директор Дубровін Олег Леонідович.

Фото без опису

Головна спеціалізація підприємства – зернове виробництво та починає розвиватися садівництво, завдяки чому, у людей є робочі місця, розвивається економіка та процвітають наші села.

Фото без опису

Щира подяка вам, Олеже Леонідовичу!

Нехай сторицею повернуться вам ваші добрі справи!

Від щирого серця бажаємо, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій фронту, за розуміння та співпрацю у цей складний час!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень