Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ой на Івана, та й на Купала Там дівчинонька квіти збирала!

Дата: 06.07.2024 19:00
Кількість переглядів: 76

Українська культура сповнена різноманітними святами й традиціями. Частина з них сягає корінням ще дохристиянських часів. У ніч з 6 на 7 липня українці відзначають день Івана Купала – свято, оповите магічними ритуалами й обрядами.

Івана Купала вважають одним з найбільш магічних днів у році, тож проведення обрядів є обов'язковою частиною його святкування.

Головними розвагами в купальську ніч є купання, плетіння віночків, стрибки через вогнище, гадання, прикрашання деревця та пошук квітки папороті.

Фото без опису05.07.2024 для учасників художньої самодіяльності гурта «Юність» було проведено святковий захід ,на якому згадали про традиції святкування та плели вінки з польових квітів та різнотрав’я.

Нехай цей магічний день наповнить ваше життя гармонією та світлом. Вітаємо всіх, щоб всі ваші мрії здійснилися, а здоров'я та радість супроводжували вас.

Зі святом Купала вітаємо щиро

Бажаємо здоров'я, добра й миру,

Нехай магія ночі серце зігріває,

І доля щаслива вас обіймає.

Фото без опису

Ми, працівники відділу культури, своєю працею, намагаємося зберігати традиції та обряди нашої історичної спадщини, незламного українського народу, тому що, без минулого немає майбутнього.

Слава Україні!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень