Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

5-річчя діяльності громади. День 3. КНП «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медичних катастроф «Одеської обласної ради»

Дата: 03.07.2024 12:30
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Екстрена медична допомога — це термінові дії медичних працівників, спрямовані на порятунок життя та здоров’я людини, яка перебуває у невідкладному стані, спричиненому хворобою чи травмою.

Надання екстреної медичної допомоги на території Великоплосківської територіальної громади й не тільки здійснює колектив Комунального некомерційного підприємства «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медичних катастроф «Одеської обласної ради»: водії: Тиханський Павло Григорович, Колєсников Анатолій Васильович, Єгоров Сергій Вікторович, Жильцов Микола Іванович, медичні сестри: Агнокова Ольга Володимирівна, Голоколєнцева Галина Іванівна, Зюзіна Ірина Олександрівна, Жукова Тетяна Єгорівна та молодша медична сестра Тіханська Любов Андріївна.

Фото без описуФото без опису

Робота центру складна та багатогранна. На неї покладено обов'язок надавати першу медичну допомогу при травмах та раптових захворюваннях, доставляти хворих, що потребують невідкладної допомоги, у лікарню, породіль — у пологові будинки. Машини швидкої допомоги оснащені необхідним медичним обладнанням та зобов'язані безвідмовно виїжджати на будь-який виклик.

Фото без опису

Швидке реагування та професіоналізм працівників Центру зберегли не одне життя мешканців нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень