Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

5-річчя діяльності громади. День 3. Безпека державного кордону

Дата: 03.07.2024 08:57
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

На тлі довготривалої збройної агресії рф проти України, посилення економічних, соціальних та воєнних загроз, зростання нестабільності у світі постають нові виклики національній безпеці.

 

Відмічається тенденція до зростання потоків нелегальної міграції, кількості спроб переміщення підакцизної групи товарів, боєприпасів та наркотичних речовин.

Досвід попередніх років показує, що для усунення проблем, пов’язаних з протидією протиправній діяльності на державному кордоні, необхідно забезпечити реалізацію державної політики у сфері профілактики, своєчасного виявлення та припинення протиправних дій шляхом об’єднання зусиль правоохоронних органів, органів державної влади, місцевого самоврядування та  громадськості.

 

Забезпечення надійної охорони державного кордону не можливе без підтримки інженерного та фортифікаційного облаштування державного кордону, утримання наявної та нарощення інженерної складової, встановлення систем оптично-електронного спостереження. Забезпечення виконання вищезазначених заходів потребує значних коштів, як з державного, так і з місцевих бюджетів.

 

Великоплосківська сільська рада з метою забезпечення протидії протиправній діяльності на державному кордоні здійснює фінансову підтримку інженерного та фортифікаційного облаштування державного кордону, утримання наявної та нарощення інженерної складової в/ч 2196 ІІ прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

 

З 2020 року по 2024 рік до державного бюджету на матеріально технічне утримання відділення інспекторів прикордонної служби «Слов`яносербка» ІІ прикордонного загону Великоплосківською сільською радою було виділено 320 000 грн.

Укріплюємо державний кордон разом!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень