Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Проєкт до 5-річчя громади, Новосавицька гімназія

Дата: 02.07.2024 16:02
Кількість переглядів: 92

     Фото без опису

У 2019 році в липні місяці запрацювала новообрана Великоплосківська сільська рада. Очолив сільраду Батурін Іван Максимович досвідчений, цілеспрямований, креативний керівник, котрий щоденно натхненно працював над вирішенням нагальних соціально-економічних проблем у кожному старостинському окрузі.

    Сільський голова переймався і сьогодні переймається проблемами освіти та культури на території сільради. Новосавицька ЗОШ І-ІІІ ступенів конче потребувала ремонту даху. Завдяки активній позиції сільського голови дах у школі новий, зроблена вимощення навколо шкільного приміщення, працює внутрішній туалет. Кожного року сільська рада виділяла кошти на Новосавицьку ЗОШ І-ІІІ ст.

       У 2020 році на капітальний ремонт покрівлі школи витрачено 734,8 тис. грн. Капітально відремонтували класну кімнату для навчання учнів 1 класу, придбано нові парти для учнів, меблі для кабінету, замінено двері. Закуплено інтерактивні дошки, проектор, ноутбуки, ламінатори.

Фото без опису

      У 2021 році зроблено поточний ремонт навчального кабінету для учнів початкових класів на суму 120,625 тис.грн. Закуплено нові меблі в класні кімнати, парти для учнів. Придбано інтерактивну дошку, проектор, чотири ноутбуки для вчителів на суму 40,840 тис.грн., ламінатор - 1 шт. 6,5 тис грн столи письмові та стільгниці парти - 6,600тис грн. Спортивний інвентар закуплено для школи на суму - 29,7 тис грн. Відремонтовано спортивну кімнату. Закуплено тенісний стіл, спортивні мати.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

         У 2022 році поточний ремонт класної кімнати для учнів Новосавицької гімназії придбання засобів індивідуального захисту, мультимедійного обладнання, шкільних меблів, обладнання для їдальні, відеокамери, реєстратори, методичне забезпечення на суму 483,685 тис грн

Фото без опису

           У 2023 році поточний ремонт класної кімнати для учнів 5 класу, ремонт приміщення під їдальню. Закуплено меблі для 1 класу та їдальні, відремонтовано груби для опалення. Закуплено паливо для опалення. Усі вчителі школи забезпечені ноутбуками, дидактичними матеріалами, канцтоварами. 

Фото без опису

          Шкільна їдальня забезпечена продуктами харчування. Учні харчуються безкоштовно, сільрада бере на себе всі видатки по харчуванню. Учні та батьки задоволені роботою шкільної їдальні.

     Сільський голова та начальник відділу освіти роблять все можливе, щоб забезпечити Новосавицьку гімназію всім необхідним. У кожній гімназії ведеться робота по залученню учнів до спорту, пропагується здоровий спосіб життя. 

   Педагогічний колектив гімназії щиро вдячний сільському голові та начальнику відділу освіти за те, що в Новосавицькій гімназії створені належні умови  для навчання учнів та їх розвитку!

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень