Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

5-річчя діяльності громади. Розвиваємо спорт у громаді

Дата: 01.07.2024 16:25
Кількість переглядів: 242

Головним завданням для діяльності спортивних гуртків нашої громади  є популяризація здорового способу життя, рухової активності, різних видів спорту, формування загальнонаціональних цінностей, заохочення дітей до збереження здоров’я, виховання здорового покоління з гармонійним розвитком фізичних і духовних якостей, проведення різного роду заходів для досягнення цілей.

З початку заснування громади діяв спортивний гурток по пауерліфтингу «Святогор», який мав вже великий досвід та перемоги на національному рівні. Молодь громади з завзяттям брала участь у тренуваннях та змаганнях місцевого, районного, обласного та всеукраїнського рівнях. Керівником гуртка був досвідчений тренер Олексій ШУЛЬГІН

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Було докладено багато зусиль для організації та ремонту спортивної зали для проведення занять та тренувань. Завдяки  підтримці керівництва громади депутатами Великоплосківської сільської ради було прийнято рішення про виділення коштів на ремонт спортивної зали для діяльності спортивного гуртка.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України Олексій не працює,  він захищає терени нашої Батьківщини від ворога. Молодь громади продовжує тренування,  підтримує спорт у громаді та чекає на повернення свого наставника з перемогою.

З 1 листопада 2021 року розпочав роботу футбольний гурток при Великоплосківському сільському Будинку  культури під керівництвом Андрія ЗАРІЧУКА. Перші тренування та перші змагання, в яких прийняли участь у відкритій Першості з футболу у форматі 8х8 серед юнаків 2010-11 р.н. осінь-весна.

Фото без опису

Протягом 2022-2023 років  взяли участь у зимовій першості "Біляївської футбольної ліги" з футболу 8х8,  у Всеукраїнському турнірі з футзалу серед юнаків 2007 р.н. у м. Хмельницький, участь у зональних змаганнях Чемпіонату Одеської області з футзалу у м. Роздільна (зайняли 2 місце), зональні змагання з футболу "Шкіряний м'яч" у смт. Ширяєве серед юнаків та дівчат(1 місце), змагалася у Всеукраїнському турнірі з футболу у Буковелі  Івано-Франківської області( стадіон "Черемош") серед 12 команд з усієї України, у турнірі з футболу у форматі 8+1 серед дітей 2010 р.н. під гаслом "Рухаймося до перемоги" у Великій Михайлівці(1 місце).

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фінансування заходів здійснювалось згідно «Програми розвитку фізичної культури і спорту Великоплосківської сільської ради». Також згідно цієї Програми було закуплено спортивний інвентар для діяльності спортивних гуртків та уроків фізичної культури закладів освіти. Закуплено  форму для футболістів, які брали участь в районних, обласних та всеукраїнських змаганнях від нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У осінньо-весняній та зимовій першості було зіграно 23 матчі. Були перемоги, нічиї, поразки і велике бажання йти вперед до намічених цілей. Серед учасників спортивного гуртка є вже професіонали футбольної справи, яких було відмічено на обласних змаганнях.  Кращим гравцем було визнано у двох змаганнях Романа Іванова із села Новосавицьке та  Станіслава Балана із села Кистельниця,  які  навчаються у Тростянецькій гімназії.

Фото без опису

Заплановано багато товариських зустрічей та виїздів учасників спортивних гуртків  для подальшого професійного зростання в галузі спорта. 

Молодь громади приєднуємось до здорового способу життя!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень