Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Футбольний Буковель - 2024

Дата: 25.06.2024 12:54
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

На протязі з 20 по 22 червня 2024 року діти Великоплосківської громади на чолі з керівником футбольного гуртка Андрієм Зарічуком гідно представили громаду на Всеукраїнському турнірі в Буковелі. Вісім видовищних ігор протягом трьох днів. Останні дві гри - неймовірна боротьба та жага до перемоги. В результаті - третє місце в Лізі Надії.

Фото без описуФото без описуФото без опису
Дякуємо команді, до складу якої увійшли: Данило Філімоненко капітан, Константин Орлов воротар, Артем Пилипенко, Яків Шульгін, Олена Зарічук, Артем Каплун, Тімур Гусляков та один юний дебютант - Кирило Тиханський.
Кращим гравцем турніру стала О. Зарічук, яка забила командам 3 голи. Також забивали голи: Я. Шульгін, А. Пилипенко, Д. Філімоненко. Команду нагородили медалями, кращого гравця пам'ятною статуеткою.

Безмежна щира вдячність нашим козакам за гру, їх батькам - за неймовірну підтримку. За організацію поїздки та всебічну підтримку команди, розвиток спортивної молоді подяка сільському голові Максиму Батуріну та начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Володимиру Ярочкіну.
Дозвілля: купання у СПА басейні, прогулянки, піднімалися на гору "Буковець", купання в озері "Молодості" -- подорож, екскурсія та футбол ⚽🥅 все вдалося.

І найбільша подяка нашим захисникам за можливість жити, подорожувати, виховувати дітей під мирним небом неньки - України! 🇺🇦💙💛

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень