Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Світське життя" Випуск 2024!!!!

Дата: 23.06.2024 16:38
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

23 червня 2024 року у Великоплосківській громаді, відбулася велика святкова подія. Випуск 2024.

Захід було проведення з урахуванням правил поведінки у період воєнного стану. 

На початку заходу пролунав Гімн України та висловлені слова подяки нашим захисникам за можливість відмітити урочисту в житті юнаків подію у цей надскладний для країни час. Хвилиною мовчання випускники вшанували пам'ять загиблих героїв...

 

Дорогі наші, найталановитіші і найрозумніші випускники!

Ми всі дуже раді привітати вас з таким знаменним і важливим днем ​​- вашим випускним!

Сьогодні ви дуже радісні, щасливі і веселі. То ж нехай все ваше життя буде саме таким – осяяним безкрайньою радістю, безхмарним щастям і безтурботним веселощами.

На захід було запрошено шановних гостей - Великоплосківського сільського голову Батуріна Івана Максимовича,   головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчогот комітету Великоплосківської сільської ради Труханову Ірину Павлівну, директора Великоплосківського опорного закладу освіти - ліцею Воронцову Тетяну Василівну, вчителів та друзів наших випусників. Під час заходу  було  урочисто вручено  свідоцтво про завершення  повної середньої освіти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Майбутнє Великоплосківської громади, України – це наша спільна справа, до якої кожен мусить зробити свій внесок. Любіть свою Батьківщину, пишайтесь тим, що ви українці. Завжди пам’ятайте, що головне в житті – творити добро, допомагати людям, дарувати радість, шанувати батьків та вчителів, працювати наполегливо й натхненно.

Ось ви і закінчили навчання в школі. Ці роки були сповнені цікавих учнівських турбот, надій, сподівань і розчарувань, великих перемог і окремих невдач. У школі у вас все було вперше: перші вчителі, перші значні досягнення, нові друзі, перше кохання.

Фото без опису

Шановні випускники ! Будьте вдячні вашим вчителям за любов, турботу, знання та добрі поради, а вашим батькам – за усіляку підтримку, всебічну допомогу та розуміння. Висловлюємо щиру вдячність учителям за натхненну, самовіддану працю, за професіоналізм, за ті знання, любов і тепло, чуйне серце, які ви даруєте дітям.

Щасливої та щедрої долі у житті, у досягненні, мети, дорогі випускники! Щиро бажаємо усім міцного здоров’я, успіхів, гармонії та благополуччя. Будьте гідними поваги людей і радуйте батьків та наставників своїми досягненнями.

Дорогі випускники! Сердечно вітаємо вас з довгоочікуваним святом отримання свідоцтва про повну середню освіту.

Фото без опису

 

Бажаємо кожному з вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю! Злагоди вам, миру та добробуту. Хай вам завжди щастить!

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень