Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День відкритих дверей «Добрі сусіди однієї громади»

Дата: 16.06.2024 19:12
Кількість переглядів: 175

   12 червня Слов’яносербська гімназія гостинно відкрила свої двері для дітей та батьків сусідніх шкіл. Цього дня ми зустріли гостей з Великоплосківського ліцею, Тростянецької та Новосавицької гімназій.

   Наші гості  познайомилися ближче з командою Слов’яносербської, побачили школу й дізналися про особливості навчання в нашій гімназії та освітні можливості. Поки батьки та вчителі за чашкою кави спілкувалися з адміністрацією гімназії, діти весело та пізнавально провели час на локаціях.  Дітки початкових класів познайомилися та створили «Букет дружби» на ранковій зустрічі, стали справжніми дослідниками, виконуючи  цікаві досліди, навчилися створювати «Веселу жабку» на майстер-класі та стали учасниками «Безпрограшної лотереї». Діти постарше спробували себе в ролі акторів вистави «Ріпка» на сучасний лад, брали участь у веселих математичних іграх та виконували пізнавальні досліди. Весела руханка, рухливі ігри, спільне виконання пісні про дружбу створили дружню атмосферу. І на завершення смачний обід від наших кухарів.

    Радіємо, що мали нагоду зустріти кожну та кожного з вас! Неймовірні емоції й приємні спогади ще надовго будуть з нами. Дякуємо вам за такі теплі й щирі відгуки, за всі питання, які ви ставили. Разом ми творимо потужні зміни!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень