Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У найкращих інтересах батька: як зловживають правами дітей під час мобілізації

Дата: 14.06.2024 08:27
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

13 червня 2024 року в рамках проекту “Захист прав українських дітей під час війни та у пост-воєнний період”, що реалізується за підтримки Ради Європи, було проведено онлайн-презентації дослідження “У найкращих інтересах батька: як зловживають правами дітей під час мобілізації”. Основною метою цього заходу було представлення результатів дослідження, ключових висновків та рекомендацій з акцентом на забезпеченні найкращих інтересів дитини та дотримання стандартів правосуддя, дружнього до дитини в умовах воєнного стану.

Це дослідження базується на аналізі судових рішень в справах про визначення місця проживання дитини, відібрання дитини без позбавлення батьківських прав та позбавлення батьківських прав, ухвалених за позовом і на користь батька дитини (дітей) у 2022–2023 роках.

Результати дослідження можуть бути корисними для суддів, адвокатів, представників служб у справах дітей та інших учасників цивільних справ, що стосуються прав та інтересів дітей.

Погляди, викладені в цьому документі, є відповідальністю його авторів і можуть не співпадати з офіційною політикою Ради Європи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень