Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Азартні ігри – це лише розвага!

Дата: 27.05.2024 15:49
Кількість переглядів: 37

Азартні ігри – це лише розвага!

Сучасний ринок азартних розваг є різноманітним: гра в казино, ставки на спортивні події, гральні автомати та азартні ігри в Інтернеті.

Головна особливість азартних ігор полягає в тому, що результат визначається випадково, і гравці не впливають на нього. Саме цей елемент ризику та невизначеності дає грі особливого інтересу.

Відповідно до законодавства, азартна гра визначається як будь-яка гра, умовою участі в якій є внесення гравцем ставки, що дає право на отримання виграшу (призу).

Розмір та ймовірність його отримання повністю або частково залежать від випадковості, знань і майстерності гравця (Закон України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор»

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/768-20#Text).

Важливо розуміти, що азартні ігри несуть із собою певні ризики. Гра може перетворитися на проблему, якщо постійно ризикувати великими сумами та багато часу витрачати на неї. Залежність від азартних ігор може мати серйозні фізичні, психологічні та соціальні наслідки.

Тому, варто усвідомлювати, що азартні ігри мають бути лише розвагою. Ознайомлення з принципами відповідальної гри може допомогти уникнути негативних наслідків.

Запам’ятайте, що азартні ігри – це не спосіб заробити гроші, а лише вид розваги.

Інформацію підготовлено в межах проведення національної інформаційно-роз'яснювальної кампанії комісією з регулювання азартних ігор та лотерей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень