Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Маленькі янголи: Вшанування дітей, які загинули від війни

Дата: 04.06.2024 16:33
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Фото без опису

    Сьогодні ми вшановуємо День пам’яті дітей, які загинули внаслідок агресії російської федерації проти України.

Дата дня вшанування була вибрана не випадково, адже щорічно саме 4 червня відзначається Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, заснований Генеральною асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. День встановлено, для того, щоб громадськість не забувала про те, що під час війни гинуть не тільки солдати, але й невинні діти.

   Такі страшні події – результат дій дорослих людей, які засліплені жагою влади та грошей і не можуть знайти компроміс для припинення конфлікту.

Ця дата – своєрідний акт протесту проти війни, вбивств, насильства та спроба забезпечити невинним дітям мирне сьогодення та світле майбутнє.

    З нагоди цієї дати працівники КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради» разом із працівниками Великоплосківського СБК підготували інсталяцію «Діти» із іграшок та біль в очах присутніх пролунали нестерпним тривожним сигналом у серці кожного.

   Бракує слів, щоб висловити наші співчуття.... Вшануймо цей день хвилиною мовчання та розділимо цей біль з тими, хто втратив найдорожче..

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень