Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Азартні ігри: розваги чи проблеми?

Дата: 03.06.2024 10:08
Кількість переглядів: 82

Фото без описуВідповідно до законодавства (Закон України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор») азартна гра визначається як будь-яка гра, умовою участі в якій є внесення гравцем ставки, що дає право на отримання виграшу (призу).

Також 20 квітня 2024 року Президент України своїм Указом від № 234/2024 увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 квітня 2024 року «Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі Інтернет».

Хоча сучасний ринок азартних розваг і вражає своєю різноманітністю, однак важливо розуміти, що азартні ігри несуть із собою певні ризики. Гра може перетворитися на проблему, а залежність від азартних ігор може мати серйозні фізичні, психологічні та соціальні наслідки.

Тому, варто усвідомлювати, що азартні ігри – це не спосіб заробити гроші, а лише вид розваги. Ознайомлення з принципами відповідальної гри може допомогти уникнути негативних наслідків.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей застерігає: «Самоконтроль та свідоме ставлення до азартних ігор можуть допомогти Вам вберегти себе від ігрової залежності».

Пропонуємо до ознайомлення матеріали інформаційно-роз’яснювальної кампанії з приводу небезпеки азартних ігор та небезпеку ігрової залежності, способів попередження та лікування ігрової залежності, контактів закладів, які надають допомогу особам з ігровою залежністю, та особливостей функціонування Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх.

Е-брошура «Азартні ігри: розваги чи проблеми?»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень