Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Останній дзвоник 2024

Дата: 31.05.2024 21:01
Кількість переглядів: 70

     Сьогодні в нашій гімназії пролунав останній дзвоник. Скільки в ньому урочистості, спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку від того, що йде в минуле щось важливе, дороге, рідне. У теплому родинному колі звучали слова вітання директора гімназії Валентини Андріївни, начальника відділу освіти Ярочкіна В.Ю., головного спеціаліста відділу освіти Труханової І.П. та старости Бондаренко І.В.

  Найактивніші учні, які посіли призові місця у предметних олімпіадах, творчих та інтелектуальних конкурсах та спортивних змаганнях були нагороджені грамотами Великоплосківської сільської ради, відділу освіти та цінними подарунками.

  Зворушливо привітали випускників перша вчителька Задніпряна А.М., класний керівник Вороніна О.Г. та учні 1 класу.

  Трепетний виступ випускників розчулив всіх присутніх на святі. Лунали пісні, слова подяки вчителям та всім працівникам школи, батькам. І на завершення випускники закружляли у прощальному вальсі.

 Дорогі випускники! Нехай кожен із вас знайде свою дорогу в житті, бажаємо цілеспрямованості, здоров’я та сил, успіху та омріяних висот! Ви гідно пройшли цей непростий шлях, пишаємося кожним із вас!

    Всім учням бажаємо гарно відпочити і повернутися з новими силами до навчального процесу, щоб перетворити його на світлий легкий шлях до успіху!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень