Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В закладах освіти громади урочисто пройшло свято Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

31 травня на території нашої громади  урочисто пройшли заходи щодо закінчення 2023-2024 навчального року. В кожному закладі освіти старанно готувалися до цієї події, бо навчальний рік – це багато подій для жителів країни знань. Заходи пройшли за участю Великоплосківського сільського голови Івана БАТУРІНА, секретаря Великоплосківської сільської ради Сергія ШЛЮШКІНА, начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Володимира ЯРОЧКІНА та головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ірини ТРУХАНОВОЇ. В своєму виступі сільський голова зазначив важливість підтримки освіти на території громади. В своїй промові Іван Максимович підкреслив головне, що надання освітніх послуг в безпечному середовищі є  пріоритетним питанням на сьогоднішній час і підтримка творчої особистості дитини є основним джерелом для розвитку майбутнього нашої держави . Відповідно до розпорядження Великоплосківського сільського голови від 21 травня 2024 року № 83/02-04 Грамотою Великоплосківської сільської ради та цінним подарунком  нагороджено учнів, які здобули перші місця у Всеукраїнській учнівській олімпіади з навчальних предметів районного етапу, спортивних змаганнях та творчих конкурсах  обласного етапу. За підсумками 2023-2024 навчального року  Грамотою Великоплосківської сільської ради нагороджено вчителів закладів освіти громади, які здобули вагомі результати у підготовці переможців в інтелектуальних змаганнях та провели велику роботу щодо впровадження нових освітніх технологій в навчанні.

Також грамотами відділу освіти, культури, молоді спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради було нагороджено учнів, які активно приймали участь у змаганнях та конкурсах місцевого та районного етапів. Начальником відділу освіти Володимиром ЯРОЧКІНИМ було зазначено важливість збереження мережі закладів освіти на території громади і подякував учнівським , вчительським та батьківським колективам за активну громадянську позицію і підтримку наших військових.

На заходах особливу увагу надано нашим випускникам 9, 11 класів. В Слов’яносрбській, Новосавицькій та Тростянецькій гімназіях випускникам 9 класів урочисто вручено документ про базову середню освіту. Вчителі і батьки з теплом та любов’ю надавали поради своїм дорогим дітям, бо попереду самостійна дорога у життя.

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє нашої громади . Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Вітаємо всі шкільні родини закладів освіти із закінченням навчального року та бажаємо провести відпочинок безпечно та змістовно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень