Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2024 00:01
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щиро вітаємо вас з прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Кожна дитина Великоплосківської громади – це особистість, яка має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Ми робимо все можливе, щоб забезпечити доступ до освіти у воєнний час, створюючи сприятливі умови для навчання, розвиваємо та підтримуємо дитячі спортивні, культурні заходи, для того, щоб кожна дитина змогла розкрити свій потенціал і знайти своє покликання у житті, надаємо підтримку сім’ям та батькам, забезпечуючи доступ до соціальних послуг та створюємо безпечні умови для щасливого дитинства.

На території нашої громади проживають діти, які були змушені залишити свої рідні домівки у зв’язку з вторгненням російських військ на територію України. Ми розуміємо, що це складна ситуація для них та прагнемо, щоб діти відчували себе частиною нашої громади. 

Дорогі діти! Ви приносите у наші життя безмежну радість, світло і щастя. Нехай ваші дні будуть сповнені сміху, веселощів та безтурботного дитинства. Бажаємо Вам здоров’я та безмежної любові вашої родини та близьких. Нехай кожен ваш крок буде наповнений дивом та натхненням, а кожен день – новими відкриттями та неймовірними пригодами!

Дорогі дорослі! Продовжуємо разом працювати над тим, щоб кожна дитина нашої громади відчувала себе захищеною, підтриманою та щасливою, адже саме від нас, дорослих, залежить, як буде складатися доля наших дітей. 

З повагою,

Великоплосківський сільський голова Іван Батурін!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень