Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вічна пам’ять Сергію Попову!

Дата: 30.05.2024 15:18
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

З великим сумом і повагою ми сьогодні зібрались, щоб проститися і провести в останню путь  загиблого у російсько-українській війні військовослужбовця – жителя села Новосавицьке Великоплосківської сільської ради Сергія ПОПОВА.

 

На знак скорботи за загиблим на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій було припущено Державний прапор України з чорною стрічкою та  вшановано пам’ять загиблого героя хвилиною мовчання.

Фото без опису

Вчора, 29 травня зустрічали Героя мешканці Великоплосківської громада. Люди утворили Коридор шани з початку села до самої батьківської хати військовослужбовцяПровести Сергія в останню путь прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці та жителі громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Слова великого співчуття виразив Великоплосківський сільський голова Іван Батурін та голова Великомихайлівської селищної ради Людмила Чебан.

Нехай добрий, світлий спомин про Сергія – захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Фото без описуФото без опису

Приносимо щирі співчуття матері загиблого, дружині, усім рідним та близьким! Схиляємо голови у скорботі, поділяємо Ваш біль. Нехай Господь дасть Вам сил та допоможе перенести цю важку втрату. 

 

Світла і вічна пам’ять Сергію ПОПОВУ! Царство Небесне!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень