Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Урочисте відкриття Поліцейської станції у Великоплосківській громаді!

Дата: 28.05.2024 20:01
Кількість переглядів: 486

Фото без опису28 травня в Україні відзначають День поліцейського офіцера громади. Вже понад 5 років Україна змінює підхід до охорони правопорядку шляхом розвитку проєкту Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».

У рамках реалізації проєкту та з нагоди відзначення шостої річниці Дня створення служби «Поліцейський офіцер громади», 28 травня 2024 року у Великоплосківській сільській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття поліцейської станції.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

У заході взяли участь Великоплосківський сільський голова Іван Батурін, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Олександр Мірошниченко, начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, голова Роздільнянської територіальної громади Валерій Шовкалюк, керівник Роздільнянської окружної прокуратури Олег Наливайченко, начальник Роздільнянського РВП Віктор Дудка, особовий склад ВнП №1 Роздільнянського РВП ГУНП, представники місцевої влади та самоврядування, представники закладів культури, учні закладів освіти та мешканці громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

На початку заходу хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів України, які віддали своє життя захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.

Поважні гості привітали громаду з цією важливою подією, підкреслили значення цього кроку для нашої громади та побажали процвітання, успіху у вирішенні завдань збереження правопорядку та безпеки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗ нагоди відзначення 6-ї річниці з дня створення служби «Поліцейський офіцер громади» полковник поліції, заступник начальника Головного управління Національної поліції Олександр Мірошниченко нагородив кращих поліцейських Одеської області почесними грамотами, подяками та відзнаками «Знак пошани» за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії правопорушень, підтримання публічної безпеки і порядку.

Фото без описуФото без опису  Фото без опису

У своїй промові Великоплосківський сільський голова наголосив: «Сьогодні ми відкриваємо поліцейську станцію з метою створити безпечне середовище для нашої громади. Ми повинні створити простір, де кожен може почувати себе захищеним та підтриманим

Фото без описуВідкриття поліцейського участку –  це забезпечення захисту та порядку на території громади. Головне завдання поліцейського офіцера – забезпечувати порядок на території громади, підтримувати постійний контакт з мешканцями, своєчасно реагувати та запобігати вчиненню правопорушень, допомагати вирішувати конфліктні ситуації, проводити профілактичну роботу серед місцевого населення та  контролювати дотримання особами правил порядку.

За активну громадянську позицію, ефективну співпрацю з поліцією Одещини та участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади» Івану Батуріну оголошено Подяку начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Фото без описуФото без описуЗа доброю традицією у травні поточного року пройшов всеукраїнський конкурс дитячого малюнку за тематикою «Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади», в якому взяли участь діти Великоплосківської громади. Роботи наших юних талантів були представлені сьогодні на урочистому заході.

Фото без описуФото без описуФото без описуКонкурсним журі (нашими поважними гостями) були опрацьовані малюнки та визначені переможці конкурсу. Сільський голова Іван Батурін нагородив переможців конкурсу грамотами та подарунками.

Фото без описуФото без описуФото без описуЗ музичними та танцювальними композиціями долучилися до заходу танцювальний гурток «PULSE» з танцем «Ой на горі!» та Федорішина Світлана Григорівна з піснею «Грає сонце».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуІван Батурін вшанував поліцейського офіцера громади Євсеєва Сергія Олександровича, який стоятиме на варті нашого спокою та передав ключи від поліцейської станції.

Фото без опису

Присутні були запрошені на огляд Поліцейської станції. За кошти Великоплосківської громади збудовано приміщення, яке облаштовано відповідно до всіх потреб повсякденної роботи поліцейського та оснащено необхідними офісними меблями та оргтехнікою. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Для якісного надання поліцейських послуг  Великоплосківською сільською радою було придбано службовий автомобіль Renault Duster.

Фото без опису

Після урочистого заходу усіх присутніх пригостили смачною кашею та ароматною юшкою, а для молодших учасників було організовано показ мультфільму та солодощі.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень