Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Моя улюблена книга про рідний край»

Дата: 28.05.2024 15:15
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

 

Всеукраїнський день краєзнавства – це свято дослідників рідного краю, яке відзначають щорічно 28 травня.

У кожної людини є своя мала Батьківщина - місце , де ми, народилися, де живемо разом зі своїми рідними та друзями, де вчимося і працюємо, де знаходяться могили наших предків. З кожним днем зростає допитливість людини, яка прагне дізнатися, що відбувається на землі, де вона живе, які жили тут люди , чим вони займалися, які труднощі довелося їм долати на своєму шляху, як їх переборювали, яким був їхній побут.

Фото без опису

 

Знання історії рідного краю, її документування та дослідження неймовірно важливі. Саме завдяки цим знанням ми знаємо своє коріння, ми знаємо хто ми є для нашого краю.

Фото без опису

Тростянецька бібліотека філія разом з будинком культури підготували інформаційний стенд та книжкову виставку : «Моя улюблена книга про рідний край». Провели зустріч з учнями, на якій  ознайомили дітей з творчістю діячів літератури, пов'язаних з нашою місцевістю, розповіли про діяльність письменників-земляків, таких як Володимир Скавронік, Володимир і Надія Долгові , Валерій Зарічук, Віталій Первухін, Геннадій Щипківський.

На виставці представлена література про Тростянець, Орел, Привілля, Малоплоське, Великоплоське, Новосавицьке,  Одещину , Великомихайлівщину та Новоборисівку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень