Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 27.05.2024 10:40
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

27 травня 2024 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

 

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

 

Інспектор правопорядку та благоустрою Великоплоскіської сільської ради Михайло Знакован повідомив, що на території громади продовжується проведення благоустрою та надав інформацію про проведення заходів стосовно дотримання чистоти.

 

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору доповів про проведену роботу з налаштування відеоспостереження, налаштування комп’ютерної техніки та підключення реєстру у відділі сім’ї, молоді та соціального захисту населення.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та відділу бухгалтерського обліку та звітності. Начальник фінансового відділу - Олена Миколаївна доповіла про дохідну та видаткову частину бюджету, перерахування субвенції, а також надала інформацію про нарахування заробітної плати працівників Великоплосківської сільської ради.

Виконувач обов’язків начальника відділу бухгалтерського обліку – Ірина Іванівна проінформувала про роботу з Казначейством.

Проаналізовані ключові проблеми та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», які вимагають уваги та вдосконалення. Катерина Труханова проінформувала про проведення фахівцями вакцинації дітей, проведення медичного огляду та аналізів для мешканців громади, які звертались до амбулаторії.  

Констянтин Бодю – головний спеціаліст Служби у справах дітей доповів, що на минулому тижні службою були проведені рейди до сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах в старостинських округах Великоплосківської громади.  

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева проінформувала про надання послуг мешканцям громади, а також надала інформацію, що на цьому тижні планується надати гуманітарну допомогу від товариства «Червоний Хрест» для дітей до 1 року многодітних сімей та від гуманітарного штабу для всіх дітей громади від 0-2 років.

Ольга Відзовська – начальник КП «Сількомунгосп» надала інформацію про обсяги виконаних робіт, спрямованих на забезпечення стабільного та безперебійного водопостачання для мешканців.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань зазначила, що продовжується робота стосовно оповіщення військовозобов’язаних на території громади та надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації.

 

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна зазначила, що проводилася робота з повідомленнями МПЗ, а також продовжується робота з приписом від Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу.

 

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Завідувач будинка культури Олексій Мирза та директор бібліотеки Лариса Чернігівська надали інформацію про проведені заходи до Дня Героїв України та Дня слов’янської писемності, а також надали план на тиждень з проведення виховних годин до Дня Краєзнавства та до Дня боротьби з тютюнопалінням.

 

Начальник відділу освіти – Володимир Ярочкін доповів про рівень відвідуваності учнями закладів освіти, а також повідомив, що в закладах освіти планується організація останнього дзвоника та плануються заходи до Дня Захисту дітей.

 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень