Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Не місце прикрашає людину, а людина місце!

Дата: 21.05.2024 10:21
Кількість переглядів: 167

Шановні мешканці громади!

Порядок та краса в нашій громаді — це не лише обов'язок, а й показник нашого спільного бажання створити комфортне та гарне середовище для всіх нас, щоб кожен міг насолоджуватися якісними умовами життя! 

Однак, на превеликий жаль, у нашій громаді є особи, що не розуміють, не цінують, не поважають зусиль людей, які створюють комфорт та затишок для жителів громади. Чи заслуговують ці особи називатися людьми? Адже справжня людина не руйнує свого житла, свого обійстя, свого місця проживання. 

В с. Великоплоске виявлено випадок у якому нелюди пошкодили фонар та викрутили лампочку. Сьогодні вночі невідома особа залишила сліди від взуття на свіжофарбованій лавці біля Будинку культури...
Прикро зазначити, що такі події не лише наносять шкоду майну громади, але й підривають наше спільне прагнення до збереження чистоти, порядку та комфорту. 
Кожен з нас має право на життя в доглянутому, охайному середовищі, але це вимагає від кожного відповідальності та поваги! 

Тож давайте працювати разом над тим, щоб кожен куточок нашої громади був наповнений красою та порядком, а не засміченим та розтрощеним місцем проживання людей!

Покарання за пошкодження спільного майна громади у вигляді адміністративної відповідальності ніхто не відміняв!

Крім того, хочемо нагадати, що на даний час ніхто не скасував необхідність дотримуватися комендантської години та інших правил, які спрямовані на забезпечення безпеки та спокою в нашій громаді. Пам’ятайте, що у разі порушення правил комендантської години, громадяни можуть бути притягнені до відповідальності згідно з законодавством України!

 

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень