Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 18.03.2024 11:57
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

18 березня 2024 року  під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств, керівниками закладів культури та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Інспектор правопорядку та благоустрою Великоплоскіської сільської ради Михайло Знакован надав інформацію про проведення відповідної роботи по благоустрою на території населених пунктів Великоплосківської сільської ради.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою доповів, які роботи були виконані протягом минулого тижня на території громади, зокрема, встановлення освітлення в с.Слов'яносербка, прибирання на кладовищі в с.Великоплоске та інших заходів з підтримки благоустрою. Було визначено плани на тиждень, що включають продовження робіт по підтримці та поліпшенню благоустрою, забезпечення комфорту та безпеки мешканців громади.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та відділу бухалтерського обліку та звітності, проаналізовано огляд дій, які проводились на минулому тижні. Ірина Іванівна– головний спеціаліст, проінформувала про роботу з Казначейством. Начальник фінансового відділу - Олена Миколаївна доповіла про додаткову та дохідну частину бюджету та надала план роботи на наступний тиджень.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей, повідомила, що на минулому тижні до Великоплосківської громади завітав благодійний фонд «Вітри змін», який надав допомогу у вигляді теплих пледів родинам з дітьми, які потребують соціальної підтримки віком від народження до вісімнадцяти років. Також Світлана Кравцова зазначила, що службою проводилися профілактичні бесіди з сім'ями стосовно поведінки дітей та з сім'ями, які знаходяться в складних життевих обставинах.

Спеціаліст відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Тетяна Кузьміна надала інформацію про допомогу внутрішньо-переміщеним особам (ВПО) та зазначила, що продовжується робота по наданню інших соціальних послуг для мешканців громади.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань повідомила про надання інформації до РРДА щодо забезпечення проведення заходів мобілізації та доповіла, що проводиться робота в програмі РТГ щодо запитів місця проживання, реєстрації та паспортних даних громадян та інше.

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна надала інформацію стосовно оновлення даних по землекористувачам, фізичним особам та підприємцям. Повідомила, що продовжується робота стосовно аналізу надходжень з орендної плати та МПЗ, а також зазначила, що надано інформацію до Роздільнянської окружної прокуратури щодо заборгованості орендної сплати та по об’єктам комунальної власності. 

Проаналізована діяльність та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради. Катерина Труханова повідомила, що на цьому тижні планується проведення огляду дітей Великоплосківського ОЗО-ліцею для виявлення педикульозу та оцінки дотримання ними гігієни."

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму – Ірина Павлівна сумісно з завідувачами будинків культури та бібліотек надали інформацію щодо проведенних інформаційних годин до Дня доброводьця та повідомили про планування заходів до Дня весняного рівнодення та Дня національної гвардії. 

Начальник відділу освіти – Володимир Юрійович повідомив, що контролюється ситуація з приводу захворювання дітей в закладах освіти Великоплосківської громади та надав інформацію стосовно проведення відкритих уроків та спортивних змагань Всеукраїнської шкільної ліги «Пліч о пліч» в навчальних закладах.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень