Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулась робоча зустріч з представниками Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості

Дата: 20.02.2024 14:31
Кількість переглядів: 123

Фото без опису20 лютого 2024 року до Великоплосківської сільської ради завітали представники Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості – Антоніна Дикуненко та Валентина Морук.

Фото без опису

Під час зустрічі фахівці Державної служби зайнятості надали інформацію про широкий спектр послуг, які можуть допомогти громадянам отримати нову професію, підвищити кваліфікацію, а також пройти професійне навчання.

Начальник Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Антоніна Дикуненко, проінформувала про можливості професійного навчання, які пропонуються на базі Державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості». Центр створює унікальні умови для тих, хто прагне розвиватися професійно, забезпечуючи доступ до практичних навичок у різних галузях.

Фото без опису

Валентина Морук – спеціаліст по роботі з роботодавцями, розповіла про унікальну можливість для підприємців і людей, що бажають започаткувати власну справу в рамках державної програми «Власна справа». Ця програма націлена на підтримку започаткування або розвитку власного бізнесу шляхом надання фінансової допомоги – мікрогранту. Також було надано інформацію про гранти для ветеранів війни та їх подружжя.

Фото без опису

З метою забезпечення подальшого розвитку соціального діалогу в суспільстві, сприяння зайнятості населення в регіоні та формування роботодавцями соціально- відповідального бізнесу  з державною службою зайнятості було укладено угоду про співпрацю.  

Корисні посилання щодо мікрогранта:

Порядок надання мікрогрантів та грантів для ветеранів на створення або розвиток бізнесу https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/738-2022-%D0%BF#Text

Корисне посилання щодо ваучера на навчання https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень