Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 19.02.2024 11:04
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

19  лютого 2024 року  під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств, керівниками закладів культури та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Інспектор правопорядку та благоустрою Великоплоскіської сільської ради Михайло Знакован повідомив, що на минулому тижні на території громади було скоєно 4 правопорушення та розповів про проведення відповідної роботи до цих правопорушень. Крім того, надав інформацію про проведення робот стосовно порядку здійснення стоянки та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки) на території населених пунктів Великоплосківської сільської ради.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою надав інформацію про виконання робіт на території громади.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та огляд дій, які проводились відділом на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер проінформувала про роботу з Казначейством та надала план роботи на наступний тиджень.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей зазначила, що продовжується робота з сім'єю опікуна та на цьому тижні планується провести засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань повідомила, що проводиться робота з розпорядженнями РТЦК та СП щодо оповіщення військовозобов'язаних про виклик до РТЦК та СП з метою уточнення облікових даних, робота з підприємствами, установами та організаціями, які підпорядковані сільській раді та проінформувала про надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації.

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна проінформувала, що продовжуєтся робота по опрацьованню запитів з Податкової служби по реєстру фіз.осіб, які підлягають нарахуванню МПЗ за 2023 рік, та зазначила про продовження роботи в системі ЄДРА.

Проаналізована діяльність та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради. Катерина Труханова доповіла, що на цьому тижні планується провести вакцинацію дітей 2008 та 2010 р.н. Крім того, зазначила, що в амбулаторії відновлюється набір аналізів.

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Ірина Павлівна - головний спеціаліст відділу культури спільно з завідувачами БК та бібліотек надали інформацію щодо проведення та планування заходів на тиждень до Дня Героїв Небесної Сотні та до Дня початку повномасштабного вторгнення Росії проти України.

Начальник відділу освіти – Володимир Юрійович проінформував, що контролюється ситуація з приводу захворювювання дітей в закладах освіти Великоплосківської громади. Також зазначив, що планується прийняти участь у змаганнях Всеукраїнської шкільної ліги «Пліч о пліч» з трьох видів спорту.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень