Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 12.02.2024 11:30
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

12 лютого 2024 року була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств, керівниками закладів культури та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору проінформував, що на минулому тижні була проведена робота з налаштування комп’ютерної техніки та апаратури в Великоплосківському будинку культури.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою надав інформацію про виконання робіт на території громади.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та огляд дій, які проводились відділом на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер проінформувала про роботу з Казначейством. Начальник фінансового відділу – Олена Миколаївна доповіла інформацію про стан виконання бюджету та план роботи на наступний тиджень.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей зазначила, на минулому тижні проводилася робота стосовно випадків по вчиненню тілесних ушкоджень малолітній дитині, вжито заходів щодо влаштування дитини в іншу сім'ю у зв'язку зі смертю опікуна, а також проведені бесіди з неповнолітніми дітьми стосовно їх поведінки.  

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева проінформувала, що розпочалися виплати на пічне опалення мешканцям громади, та надала інформацію про гуманітарну допомогу для ВПО. Крім того, повідомила, що на наступному тижні планується приїзд представників Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань повідомила, що проводиться робота з розпорядженнями РТЦК та СП щодо оповіщення військовозобов'язаних про виклик до РТЦК та СП з метою уточнення облікових даних, робота з підприємствами, установами та організаціями, які підпорядковані сільській раді щодо надання списків працюючих військовозобов'язаних до другого відділу РТЦК та СП у зазначені строки.

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна зазначила, що на минулому тижні пройдено навчання по роботі в системі ЄДРА, яка в подальшому буде єдиним джерелом даних про адреси на території України;  були опрацьовані запити з Податкової служби по реєстру фіз.осіб, які підлягають нарахуванню МПЗ за 2023 рік та запити Прокуратури по прийнятим рішенням із земельних питань за 2023 рік.  Крім того, Ольга Сорокіна повідомила про участь в нараді з Департаментом агрополітики.

Проаналізована діяльність та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради. Катерина Труханова доповіла що, на минулому тижні працівники амбулаторії взяли участь у навчальних заняттях від іноземних фахівців для середнього медперсоналу та лікарів.

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Ірина Павлівна - головний спеціаліст відділу культури спільно з завідувачами БК та бібліотек надали інформацію щодо проведення та планування заходів на тиждень.

Начальник відділу освіти – Володимир Юрійович зазначив, що контролюється ситуація з приводу захворювювання дітей в закладах освіти Великоплосківської громади. Також зазначив, що 20-го лютого планується засідання з представниками Держпродспоживслужби щодо організації харчування за нормами ХАСПУ.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень