Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулося позачергове пленарне засідання сорок першої сесії восьмого скликання Великоплосківської сільської ради

Дата: 31.01.2024 12:30
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

31 січня 2024 року о 10:00 годині у приміщенні сільської ради відбулося позачергове пленарне засідання сорок першої сесії Великоплосківської сільської ради.

У роботі сесії взяли участь 14 депутатів, сільський голова, керівники структурних підрозділів, працівники апарату сільської ради, старости старостинських округів та працівники КНП «ЦПМСД Великоплосківської сільської ради». До засідання приєднався заступник начальника ВП№1 Роздільнянського РВП Головного управління національної поліції в Одеській області – Сергій Щербула.

На засіданні було розглянуто низку питань порядку денного та по кожному прийнято відповідне рішення.

Заслухано доповідь про звіт сільського голови про роботу виконавчих органів у 2023 році, яку представив сільський голова – Іван Батурін. У ході доповіді були детально розглянуті результати та підсумки діяльності місцевої влади протягом минулого року. За рішенням депутатів ради звіт затверджено в цілому. 

Фото без описуБуло заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Петрейко, затверджено звіт про виконання сільського бюджету Великоплосківської сільської ради за 2023 рік, обсяг вільного залишку бюджетних коштів Великоплосківської сільської ради станом на 01.01.2024 року та внесення змін та доповнень до рішення сільської  ради № 1118-VIII від 22 грудня 2023 року «Про сільський бюджет Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2024 рік».

Фото без описуУ рамках засідання були розглянуті та затверджені депутатами ради питання, що стосуються безпеки громади. Обговорення цих питань відбувалося за участю заступника начальника ВП №1 Роздільнянського РВП ГУНП в Одеській області  – Сергія Щербули.

Фото без описуСергій Щербула надав інформацію керівників органів Національної поліції про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на  території сільської ради та доповів про внесення змін до Програми «Безпечна Великоплосківська ТГ» на 2024 рік.

Олена Сорокіна - головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань проінформувала про внесення змін до Програми Великоплосківської сільської ради по підготовці призовників та військовозобов’язаних до проходження військової служби на 2024 рік. За рішенням депутатів ради зміни було затверджено.

Фото без описуНачальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна надала інформацію про заяви, які надійшли від громадян та юридичних осіб. Були розглянуті блоки питань:

  1. Затвердження документації(1)
  2. Передача у власність (1)
  3. Надання дозволу інвентаризації (1)
  4. Влучення земельних ділянок(2)
  5. Погодження на торги(1)
  6. Угоди про оплату за фактичне користування (9).

В результаті розгляду земельних питань депутатами ради прийняті позитивні рішення.

Фото без опису

Також депутатами ради були затверджені розпорядження Великоплосківського сільського голови, прийнятих в міжсесійний період (з 22.12.2023 по 26.01.2024) та Регламент Великоплосківської сільської ради восьмого скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень