Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 26.01.2024 17:10
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Відповідно до Регламенту роботи  виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, розпорядження сільського голови та плану роботи, 26 січня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Івана Батуріна.

                 

На своєму засіданні члени виконавчого комітету  розглянули низку питань порядку денного та по кожному прийняли відповідне рішення.

 

Було заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Петрейко про звіт про виконання сільського бюджету Великоплосківської сільської ради за 2023 рік. Рішенням виконавчого комітету звіт схвалено та прийнято рішення винести на розгляд до наступної сесії.

 

У рамках засідання заслухано звіт начальника  Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради за 2023 рік.

Володимир Ярочкін – начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму надав інформацію про роботу закладів освіти Великоплосківської сільської ради за 2023 рік.

За доповіддю Ірини Труханової – головного спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму проаналізовано звіт будинків культури та бібліотек Великоплосківської сільської ради за 2023 рік.

Співдоповідачі, серед яких були керівників культурних установ та бібліотек, доповнили звіт своїми виступами, висвітливши конкретні результати та ініціативи своїх закладів.

 

Ірина Звягінцева – начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення надала звіт про роботу соціальних робітників з надання соціальної послуги «Догляд вдома».

За рішенням виконавчого комітету усі звіти було затверджено.

Також за поданням відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення були розглянуті питання та прийняті рішення про зняття з обліку … щодо надання соціальної послуги «Догляд вдома», про взяття на облік недієздатних підопічних Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернату, про зняття з обліку недієздатних підопічних Новосавицького та про організацію проведення громадських та тимчасових робіт для осіб, зареєстрованих як безробітні.

Заслухано доповідь секретаря сільської ради – Сергія Шлюшкіна, затверджено перелік об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт, відповідно до ст. ст. 31-1, 325-1 КУпАП та перелік об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт для відбування засудженими покарання у виді громадських робіт та порушниками на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт відповідно до ст.56 ККУ, ст. 36 КВК України, ст.ст. 30-1, 321-1 КУпАП.

Розглянуто та затверджено Положення про систему та  форми оплати праці працівників Великоплосківського комунального підприємства «Сількомунгосп», положення про оплату праці та преміювання керівників комунальних підприємств Великоплосківської сільської ради.

Ольга Сорокіна – начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища   надала інформацію про заяви, які надійшли від  громадян з питань уточнення адреси житлового будинку.

За розглядом питань виконком вирішив уточнити адреси об’єктів нерухомого майна, а саме житлових будинків по вул. Молодіжна с. Слов’яносербка та вул. Шкільна с. Новосавицьке.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень