Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Привітання Великоплосківського сільського голови з Новорічними та Різдвяними святами!

Дата: 26.12.2023 16:02
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

      Дорогі друзі!

Відлічує останні сторінки календар, добігає до завершення 2023 рік.
Сказати, що він був складний – це не сказати нічого. 

Для кожного з нас рік, що минає, був непростим та водночас багатим на  радісні події та звершення. Він збагатив нас новим досвідом, знаннями і життєвою мудрістю. Ми адаптуємося до нових умов життя, вчимося працювати з перебоями електроенергії та під час повітряних тривог. Долаючи труднощі, ми стали сильнішими, навчились співпрацювати, докладати максимум зусиль для отримання результатів, сподіватись на краще та досягати мети.

Для когось новорічна пора – це початок нового життя і великі сподівання та очікування на диво. Для інших – це просто початок чергового календарного року. Хтось підводить підсумки зробленого й окреслює нові плани, а дехто просто дарує подарунки, зустрічається з рідними, друзями та веселиться.

Але ж як би не було важко на душі, хочеться очікувати дива, вірити, що Новорічні та Різдвяні свята принесуть світлі та чисті почуття, здійсняться мрії про прекрасне та сподівання про всі наші заповітні бажання й задуми.

В цей важкий період головне і спільне бажання для всієї  нашої громади, нашої країни – це якнайшвидша Перемога та мирне життя! Дякую всім нашим захисникам,  бажаю кожному зустріти новорічні й різдвяні свята в безпеці й теплі, зі світлом та теплом у домівках і в колі своїх найдорожчих людей.

Ми не знаємо, що принесе рік наступний, але ми переконані, що треба йти вперед  з вірою – у себе, у велич людського духу, у непереможну силу Світла та Добра. Як святкувати Новий рік та зимові свята у військових умовах –  кожен має вирішити сам. Зимовий новорічно-різдвяний цикл – це не просто святкування, а й традиції, зустрічі з родиною, найдорожчими людьми та друзями. Це частина нашої ідентичності і те, за що ми зараз воюємо і боремося. Закликаю до єдності, підтримки один одного, допомоги нашим захисникам! Разом ми дійдемо до Перемоги!

Попереду новий шлях протяжністю  366 днів.
У новорічну ніч згадаємо тих, кого забрали небеса, хто заплатив найвищу ціну за кожного з нас.
 
Бажаю, щоб 2024 рік став для кожного щасливим, багатим на радісні події та приємні звістки, укріпив віру в майбутнє. Хай в Новому році ваші домівки будуть сповнені затишком, любов’ю та розумінням. Хай збудеться все, про що кожен мовчить, але молиться.
Миру всім, добра, терпіння, радості та удачі!

 

З повагою Великоплосківський сільський голова Іван БАТУРІН

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень