Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулося позачергове пленарне засідання сорокової сесії восьмого скликання Великоплосківської сільської ради

Дата: 22.12.2023 15:19
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

22 грудня 2023 року о 10:00 годині у приміщенні сільської ради відбулося позачергове пленарне засідання сорокової сесії Великоплосківської сільської ради.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих захисників, які загинули, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України.

Фото без опису

У роботі сесії взяли участь 14 депутатів, сільський голова, керівники структурних підрозділів, працівники апарату сільської ради та старости старостинських округів.

На засіданні було розглянуто низьку питань порядку денного та по кожному прийнято відповідне рішення.

Було заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Петрейко, затверджено рішення «Про сільський бюджет Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2024 рік».

Дохідна та видаткова частини на 2024 рік затверджені в сумі 56 010,82 тис. грн., що на 2,6% менше ніж в 2023 році. Дохідна частина без врахування трансфертів складає 35 105,62 тис. грн., що на 3,2% більше ніж план  в 2023 році.

Секретар сільської ради – Сергій Шлюшкін проінформував про затвердження структури, чисельності, штатних розписів Великоплосківської сільської ради та її виконавчих органів на 2024 рік, про затвердження плану роботи Великоплосківської сільської ради на 2024 рік. В результаті розгляду цих питань було прийнято позитивні рішення.

Розглянуто та затверджено упорядкування заробітної плати, встановлення надбавок, надання матеріальної допомоги та преміювання голови  Великоплосківської сільської ради на 2023 рік.  

Також у рамках сесії були розглянуті питання про затвердження програм Великоплоскісської сільської  ради, а саме:

1.Програму соціально-економічного розвитку Великоплосківської сільської ради на 2024 рік.

2.Програму підтримки місцевого самоврядування Великоплосківської сільської ради на 2024-2026 рік,  

3.Програму «Правопорядок» на 2024 рік.

4.Програму благоустрою населених пунктів Великоплосківської сільської ради на 2024 рік.

4.Програму фінансової підтримки Великоплосківського комунального підприємства «Сількомунгосп» на 2024 рік.

5.Програму підтримки територіальної оборони Великоплосківської сільської ради на 2024 рік.

Депутатами ради програми було затверджено.

Заслухано доповідь начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму – Володимира Ярочкіна, затверджено структуру та штатний розпис централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Великоплосківської сільської ради на 2024 рік, а також затверджено структуру та штатну чисельність закладів освіти, бібліотек та будинків  культури Великоплосківської сільської ради на 2024 рік.

Розглянули та затвердили Програму розвитку фізичної культури і спорту Великоплосківської сільської ради на 2024 рік, комплексну Програму розвитку освіти Великоплосківської сільської ради на 2024 рік та  встановлення вартості харчування однієї дитини на день та встановлення плати за харчування в закладах освіти на 2024 рік.

Обговорені питання про продовження терміну контракту з виконувачем обов’язків директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради» на 2024 рік.

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення  - Ірина Звягінцева доповіла інформацію про Програми підтримки малозабезпечених верст населення Великоплосківської сільської ради «Турбота» на 2024 рік, Комплексну Програму соціальної підтримки населення на 2024 рік «Соціальний захист населення у Великоплосківській сільській раді». Рішенням депутатів сільської ради програми було затверджено.

Заслухано доповідь головного спеціаліста з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань – Олени Сорокіної, затверджено Програму Великоплосківської сільської ради по підготовці призовників та військовозобов’язаних до проходження військової служби на 2024 рік.

У рамках сесії депутати ради розглянули та схвалили встановлення ліміту пального для службових автомобілів на 2024 рік, лімітів споживання електричної енергії, вугілля та газу по об’єктам, що фінансуються за рахунок бюджету сільської ради на 2024 рік, а також прийняття до комунальної власності Великоплосківської сільської ради з державної власності автомобілів Роздільнянської районної державної адміністрації.

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна проінформувала про проект землеустрою щодо встановлення меж території Великоплосківської сільської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області, про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах Великоплосківської сільської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області, та доповіла про Програму розвитку земельних відносин, охорони земель, містобудування та архітектури на території Великоплосківської сільської ради на 2024 рік. 

Також Ольга Сорокіна надала інформацію про заяви, які надійшли від громадян та юридичних осіб. Були розглянуті блоки питань:

  1. Затвердження документації (12)
  2. Передача у власність (2)

В результаті розгляду земельних питань депутатами ради прийняті позитивні рішення.

У рамках сесії депутатами ради були затверджені розпорядження Великоплосківського сільського голови,  прийнятих в міжсесійний період (з 29.11.2023 по 22.12.2023 року).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень