Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 04.12.2023 11:00
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

4 грудня 2023 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради. Сьогодні до наради приєдналися представники газети «Єдність».

На початку наради хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Інспектор правопорядку та  благоустрою Великоплосківської сільської ради повідомив, що на минулому тижні на території громади було скоєно 2 правопорушення: хуліганського характеру та правопорушення правил дорожнього руху.

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору проінформував, що була проведена робота по ремонту технічного обладнання (принтерів та ноутбуків) в Великоплосківській сільській раді та проведено дистанційну роботу з округами громади.

Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей доповіла, що продовжується робота з сім’ями, які знаходяться у складних життєвих обставинах. Також було надано інформацію, що до Дня святого Миколая планується привітати дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей військовослужбовців, дітей з інвалідністю та дітей внутрішньо-переміщенних осіб. 

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева доповіла, що Департамент та Мінсоцполітики пропонують створити програми для підтримки ВПО. Це питання в подальшому буде винесено на соціальну комісію. Прийнято та передано до ПФУ згоди від громадян для перерахунку субсидій та пільг на тверде паливо для подальшої виплати Міжнародними організаціями. Розглянуто питання щодо отримання компенсації фізичними особами за розміщенням ВПО. Також на цьому тижні буде нараховано грошову допомогу батькові загиблого Василя Дрозда..

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань проінформувала про роботу з розпорядженнями ТЦК та СП стосовно надання даних та надала статистичний звіт щодо зняття з реєстрації військовозобов’язаних громадян.

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Ірина Павлівна - головний спеціаліст відділу культури надала інформацію щодо проведених інформаційних та виховних годин до Дня боротьби з рабством, Дня боротьби з СНІД та Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень