A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулося позачергове пленарне засідання тридцять дев'ятої сесії восьмого скликання Великоплосківської сільської ради

Дата: 29.11.2023 16:53
Кількість переглядів: 118

Фото без опису29 листопада  2023 року о 10:00 годині у приміщенні сільської ради відбулося позачергове пленарне засідання тридцять дев’ятої сесії Великоплосківської сільської ради.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого героя Василя Олександровича.

У роботі сесії взяли участь 13 депутатів, сільський голова, керівники структурних підрозділів, працівники апарату сільської ради та старости старостинських округів.

На засіданні було розглянуто низьку питань порядку денного та по кожному прийнято відповідне рішення.

Було заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Петрейко, затверджено внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23 грудня № 928-VIII «Про сільський бюджет Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2023 рік», а також затверджено звіт про виконання сільського бюджету Великоплосківської сільської ради за 9 місяців 2023 року.

Володимир Ярочкін – начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму надав інформацію щодо плану оптимізації мережі в закладах освіти. Рішенням депутатів Великоплосківської сільської ради план було затверджено.

Секретар сільської ради – Сергій Шлюшкін повідомив про прийняття до комунальної власності шкільного автобусу та передача його відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Великоплосківської сільської ради. В результаті розгляду цього питання було прийнято позитивне рішення.

Також було обговорено та ухвалено рішення питання про укладання договору оренди на артезіанську свердловину № 4214.

Розглянуто та затверджено внесення змін до рішення сільської ради від 4 грудня 2020 року № 20-VIII «Про утворення Центру надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради та затвердження Положення про нього». Було затверджено послуги:

  • 02105 (Видача посвідчення опікуна або піклувальника)
  • 01755 ( Прийняття рішення про надання неповнолітнім особам повної цивільної дієздатності)
  • 01310 (Видача довідки про наявність/відсутність будівель та споруд на земельній ділянці)
  • 02089 (Затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель)
  • 01402 (Надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель)

Заслухано доповідь Олени Сорокіної – головного спеціалісту з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань про стан мобілізаційних заходів на території Великоплосківської ради Роздільнянського району Одеської області. Рішенням депутатів ради звіт було затверджено.

Ірина Звягінцева – начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення проінформувала про звернення громадянки щодо надання матеріальної допомоги в зв’язку з погіршенням стану здоров’я. В результаті розгляду даного  питання депутатами ради прийнято рішення про надання допомоги.

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна надала інформацію про заяви, які надійшли від громадян та юридичних осіб. Були розглянуті блоки питань:

  1. Затвердження документації(7)
  2. Передача у власність (1)
  3. Надання дозволу інвентаризації (2)
  4. Укладення договорів оренди на новий строк (3)

В результаті розгляду земельних питань депутатами ради прийняті позитивні рішення.

Микола Шишкін – депутат сільської ради доповідав про звернення депутатів Великоплосківської сільської ради з приводу змін з 2024 року умов обігу земель сільськогосподарського призначення.

У рамках сесії було розглянуто питання про розгляд заяв стосовно припинення депутатських повноважень. Питання прийнято до уваги.

Також депутатами ради були затверджені розпорядження Великоплосківського сільського голови, які були прийняті в межсесійний період (з 12.10.2023 до 27.11.2023 року).

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень