Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 20.11.2023 11:18
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

20 листопада 2023 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з керівниками виконавчого комітету, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради було обговорено питання пов'язані з діяльністю ради.

 

Інспектор Великоплосківської сільської ради доповів, що на минулому тижні на території ради було скоєно 4 правопорушення. Два із них були хуліганського характеру, а 2 – правопорушення правил дорожнього руху.

 

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору проінформував, що була проведена робота по установленню безперебійника в амбулаторії та налагодження роботи відеореєстратора в с. Слов’яносербка.

 

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей доповіла, що проводиться робота з сім’ями, які знаходяться в складних життєвих обставинах та з сім’єю нового опікуна. Триває робота зі службою ССД Березівської РДА по дітям, які перебувають у дитячому будинку сімейного типу (ДБСТ) та виїхали за кордон, а також з центром соціальної служби Одеської міської ради, які надали соціальний супровід сім’ї з 2-ма дітьми, яких повернув батько. На цьому тижні планується виїзд до сімей в СЖО села Новосавицьке.  

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева надала інформацію, що Роздільнянський гуманітарний штаб разом з Благодійним фондом «КАРІТАС-СПЕС- ОДЕСА» надали допомогу у формі дитячого харчування для дітей від 0-1 року. На цьому тижні харчування планується роздати сім’ям.  

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань проінформувала про роботу з розпорядженнями стосовно оповіщення військовозобов’язаних та роботу з програмою РТГ.

 

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Ірина Павлівна - головний спеціаліст відділу культури надала інформацію щодо проведених заходів до Дня працівників сільського господарства, та доповіла, що на цьому тижні запланований Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Великоплосківському ОЗО-ліцеї.

Начальником відділу освіти було надано інформацію про узагальнення роботи за результатами 3-го кварталу. Також Володимир Юрійович проінформував, що була проведена нарада з Департаментом освіти. На нараді розглядали питання фінансування відділів освіти та умови отримання державної субвенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень