Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Дата: 17.11.2023 12:17
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

Починаючи ще з давніх поколінь, Україна славиться працьовитими людьми, які дбають про свою землю та щодня вкладають всі зусилля, щоб зберігати благословенну ниву наших предків протягом багатьох століть. Саме тим, хто обрав для своєї діяльності сільськогосподарську галузь, хто серцем та невтомними руками  береже традиції та цінності нашої держави – низький уклін до землі від імені мешканців усієї Великоплосківської родини!

Шановні аграрії та працівники цієї почесної професії!

Щиро вітаю та висловлюю повагу всім представникам різних напрямків сільгоспвиробництва , хто щорічно забезпечує розвиток агропромислової галузі нашої громади. Дякую вам за любов до землі, самовіддану працю, мудрість та витримку.

З палкою відданістю своїй справі, ви вирушаєте на поля кожного дня, глибоко розуміючи, що кожне посіяне зернятко – це результат не тільки праці, а й злагодженої взаємодії з природою. Ви несете на собі відповідальність за кожну хвилину трудового часу, за  кожний оброблений гектар і дбаєте про якість своєї продукції, щоб виростити не просто врожай, але й створити життя, заповнене ароматами, смаками та різнокольоровими барвами.

У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, злагоди, життєвих сил та наснаги на нові звершення! Нехай під мирним небом колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються ваші плани, а кожен день буде насичений гарними подіями!

Особливу вдячність хочеться висловити працівникам сільськогосподарських підприємств, які сьогодні зі зброєю в руках стали на захист нашої Батьківщини. Бажаємо вам здоров’я і великих успіхів у вашій непростій справі!

Хай ваша доля буде щедрою – як поле, багатою – як земля, світлою – як сонце!

 

З повагою – Великоплосківський сільський голова Іван БАТУРІН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень