Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 13.11.2023 14:36
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

    Відповідно до Регламенту роботи  виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, розпорядження сільського голови та плану роботи, 13 листопада 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Івана Батуріна.

                 

    На своєму засіданні члени виконавчого комітету  розглянули низку питань порядку денного та по кожному прийняли відповідне рішення.

 

   Було заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Петрейко, затверджено текст звіту про виконання сільського бюджету Великоплосківської сільської ради за 9 місяців 2023 року та рекомендовано для подальшого розгляду на засіданні сесії Великоплосківської сільської ради.

 

    За  поданням  Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради були розглянуті питання та прийняті рішення про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній дитині-сироті у зв’язку з народженням нею дитини, про зняття опіки з неповнолітньої дитини-сироти, про звільнення опікуна над малолітньою дитиною у зв’язку неналежного виконання батьківських обов’язків опікуна, про надання неповнолітній дитини та двом малолітнім дітям статусу дитини, яка постраждала у наслідок воєнних дій, а також про взяття неповнолітньої дитини на квартирний облік дітей-сиріт.

      Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань проінформувала про заяви, які надійшли від  громадян з питань уточнення адреси житлового будинку. За розглядом питань виконком  вирішив уточнити адреси об’єктів нерухомого майна, а саме житлових будинків за адресами: вул. Перемоги, вул. Партизанська, вул. Паризька,  провулок Кооперативний в селі Великоплоске та вул. Шкільна с. Новосавицьке Роздільнянського району Одеської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень